UNISEX LEATHER LOW AND HIGH TOP BOXING SHOES FOR WOMEN AND MEN

19.2.20

TOP BOX BOOTS

Všechny velké značky začít s velkým příběhem a Virtuos Box je rozhodně není výjimkou. Evropská značka sportovní opotřebení byla založena italsko-nativní, Donato De Martis , která provedla v odkazu dovedností předaných jeho otcem, Alessandro.
Stejně jako mnoho Italů v té době, Alessandro De Martiis usadil v italském Turíně při hledání lepšího života, po útěku svého domova v jižní Itálii během druhé světové války. Alessandro je cesta, jak se stát profesionálním boxerem se stal dokonalý odvod soustředit svou energii a vytvořit nový život. Ještě dnes, Donato hluboce váží vzpomínky, které má, učení na krabici od svého otce, a živě pamatuje na pocit hrdosti, kterou cítil pokaždé, když uklouzl na boty jeho otce a rukavice.
Na počest Alessandra dědictví, Donato pokračovat ve stopách svého otce jako profesionální bojovník a nakonec i jako trenér na světově proslulé 5. Street Gym v Miami Beach na Floridě , výcvikové zařízení proslulé Mohammeda Aliho debut. V průběhu své bohaté kariéry, Donato se naučil normy jsou nezbytné pro vybavení stíhačky a mají za cíl stanovit VIRTUOS Box jako autority a vůdce v boxu průmyslu. S jejich pokračující závazek k dokonalosti a jeho pochopení, že neexistuje žádná náhrada za vynikající kvalitu, ctnosti vytváří autentický a odolný italské vyráběné obuvi a oblečení z těch nejlepších materiálů, aby zajistily, že jste vždy na vrcholu své hry.
Stejně jako vášeň a lásku k boxu, že Alessandro přešel na jeho syna, Virtuos rovněž klade za cíl inspirovat a probudit novou generaci boxerů. Přes staletí vyhrazené zpracování a znalosti tohoto sportu, chceme vytvořit mistrů a pomoci jim vyzkoušet a tlačit své limity. Kombinací boxerské zkušenosti s opravdovým pochopením dnešních nejrychleji rostoucí sport, Virtuos Box vám pomůže provést co nejlépe, od zvonu do zvonu. Předtím, než vše ostatní, doufáme, že když uklouznout na našich botách, cítíte svou moc, a zároveň, realizovat svůj vlastní.

Never Forget You (Mariah Carey song)

Never Forget You (Mariah Carey song) . "Never Forget You" is a song recorded by American singer Mariah Carey (pictured) for her t...